Recordeu famílies… AVUI s’obre el període per realitzar la comanda de llibres així com, per les que hi estigueu interessades, també per fer-vos socis d’aquesta AMPA.

Tota la informació per fer el tràmit la trobareu a l’apartat DOCUMENTS DE L’AMPA d’aquesta pàgina web. En cas de necessitar algun aclariment, no dubteu a contactar amb nosaltres via correu electrònic a llibresmadrenys@gmail.com

Tant per fer la comanda de llibres i/o per pagar la quota de soci, primer caldrà omplir el FORMULARI.

Les dates a tenir controlades són les següents:

  • Període per efectuar la comanda: 03/07/20 – 17/07/20
  • Suport per fer el tràmit (atenció presencial): 09/07/20.

Us invitem a seguir sumant esforços per fer d’aquesta AMPA un autèntic agent educatiu, que es mantingui actiu i que serveixi per SUMAR junt amb l’escola.

Gràcies a l’AMPA, la nostra mainada gaudeix de festes vàries (final de curs, castanyada, visita de patges reials, etc.), però també, amb la nostra actuació, ajudem a adquirir nou material essencial pel dia a dia (en els últims dos cursos, hem dotat l’escola de Chromebooks, d’elevadors per garantir la seguretat en el transport durant les sortides, s’ha aprovat l’adquisició de nou material de psicomotricitat per renovar el que queda malmès, s’ha impulsat la renovació del pati, etc.).

I no només això… Recordeu també que les famílies sòcies podran gaudir d’avantatges varis, tals com, poder anar d’acompanyant a les sortides escolars, gaudir de descompte en compra de llibres, material escolar i del xandall, o descompte en l’extraescolar de piscina, etc.

Junts som capaços d’impulsar i fer realitat iniciatives i projectes que el que busquen és millorar l’experiència de les nostres filles i els nostres fills a l’escola. US INVITEM A FORMAR PART D’AQUESTA GRAN FAMÍLIA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s