Anglès

BIG BEN ACADEMY

Bàsquet

CLUB BÀSQUET VILOBÍ

Catequesis

Lloc: Església i Casal parroquial

INSCRIPCIONS A LA CATEQUESI DE LES NOSTRES PARRÒQUIES

Ciclisme

PEU A BAIX

Jornades de portes obertes gratuïtes el dilluns 5 i 12 de setembre (cal confirmar assistència)

peuabaix@peuabaix

🚴🏽‍♂️ Inici classes: DILLUNS 19 SETEMBRE

Activitat per a nenes i nens a partir de 5 anys amb moltes ganes de gaudir de l’esport del ciclisme!Inscripció ( pdf + informació i formulari inscripcions)

Costura

WEMITZ- EL TALLER

Dansa i activitats per adults

TEMPO

Dibuix i pintura

GEMMA NEGRE

Educació canina

TERÀPIES CANINES

Escacs

Futbol

FUTBOL BASE VILOBÍ

FEM MÚSICA

En les nostres classes d’instrument gaudim de l’aprenentatge plantejant reptes al nostre alumnat, dels quals, cada pas endavant representa una gran victòria.

Tenim un mètode propi a través del qual l’alumne aprèn a tocar un instrument des d’una edat molt primerenca i amb un repertori molt personalitzat. Per nosaltres cada alumne és únic i ens adaptem a les seves necessitats. La motivació juga un paper molt important, per això treballem amb l´alumnat, sessió a sessió, amb la intenció de promoure que visquin experiències d’èxit en l’aprenentatge.

Música, família i moments especials

Els tallers familiars “d’expressió corporal” són moments per compartir, jugar, cantar, ballar, crear, imaginar… i sobretot divertir-se en família.

A través de diferents propostes on el fil conductor és la música, deixem espais en els que sorgeixin moments únics i diferents amb els nostres fills, moments plens de ritme a través del cant, del ball, dels contes i del joc amb diferents elements.

El taller té com a principal objectiu que els pares i mares es relacionin amb els seus fills a través de la música, i alhora contribuir en l’estimulació musical, en la millora de les habilitats cognitives i motrius i en el desenvolupament de la creativitat.

P3 P4 P5 Primària – El teatre és una eina excel·lent pel desenvolupament personal i l’adquisició d’habilitats socials. A més fomenta la imaginació, la creativitat i la memòria. A través de la improvisació com a eina principal, coneixerem les regles bàsiques del teatre, i investigarem a través de l’expressió corporal i totes les eines pròpies de les arts escèniques. A les classes de teatre farem: Jocs d’expressió corporal, mim i màscara. Titelles. Creació de personatges i històries. Treball de consciència corporal i veu. Creació d’un espectacle. Es faran grups segons les edats.

JOVES- Tens ganes de divertir-te, jugar, desconectar i comunicar amb el cos i la veu? Apunta’t als tallers de teatre! El teatre és una eina excel·lent pel desenvolupament personal i l’adquisició d’habilitats socials. A més fomenta la imaginació, la creativitat i la memòria. A través de la improvisació com a eina principal, coneixerem les regles bàsiques del teatre, i investigarem a través de l’expressió corporal i totes les eines pròpies de les arts escèniques. A les classes de teatre farem: Improvisacions. Jocs d’expressió corporal, mim i màscara. Creació de personatges i històries. Treball de consciència corporal i veu. Lectura, memorització i representació d’escenes de teatre i teatre musical. Creació d’un espectacle.

ADULTS– El taller de teatre per adults, té com a objectiu formar dins del món amateur, totes aquelles persones que els hi apassioni el món teatral. Aprendre a actuar i saber estar damunt d’un escenari. Al taller treballem tots els matisos necessaris per tal de poder fer una bona interpretació a partir de diferents exercicis, improvisacions, caracteritzacions de personatges, etc. Volem que els i les participants, se sentint còmodes, gaudeixin i a la vegada tinguin un espai d’aprenentatge per formar-se com a actors i actrius. Creació d’un espectacle.

Glifing (lectura i comprensió)

DAIRE

Ioga

CENTRE AYURVEDA SCF

Full informatiu: AQUÍ

Mecanografia

meca centre

Intensiu Juny 2023:

Full informatiu i enllaç per la inscripció: AQUÍ

Període Setembre 2022 – Maig 2023:

Full informatiu i enllaç per la inscripció: AQUÍ

Pàdel

TECNOTENNIS

Patinatge

CLUB PATÍ SANT DALMAI

Full informatiu i enllaç per la inscripció: AQUÍ

Piscina

Formulari d’inscripció: AQUÍ

Horaris i normativa: AQUÍ

Robòtica

MECA CENTRE

Full informatiu i enllaç per la inscripció: AQUÍ

Proposta didàctica: AQUÍ

Serveis de suport acadèmic i altres

L’HIVERNACLE

Pàgina web: AQUÍ
Pàgina web: AQUÍ

OCTÀGON ACADÈMIA

Taekwondo

Facebook: AQUÍ

Dades de contacte: 649 72 70 85 (Toni)

Informació de l’activitat:

  • Activitat a partir de 5 anys.
  • Horari: dilluns i dimecres, de 16:45 h a 18h. Opció d’acollida per berenar a les 16:30h, sempre que s’hagi retornat signat el document: AQUÍ.
  • Lloc: pavelló municipal de Vilobí
  • Dilluns i dimecres
  • Quota: 30€/mes

Taller d’Art

Emocionart

Pendent rebre la informació actualitzada

Teatre

pastorets de vilobí