Molt bona nit famílies de l’Escola Josep Madrenys! Estem de celebració! Finalment, el nou pati ha esdevingut una realitat.

Font: Milanta

Des de la Comissió de pati volem traslladar el nostre més sincer agraïment a totes les persones que ens heu acompanyat i heu fet possible el projecte.

Especialment, valorem la feina feta per tota la mainada que durant aquest curs passat va treballar recollint idees pel disseny i va fer difusió d’aquesta proposta en el marc dels pressupostos participats 2019 impulsats per l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar.

Gràcies a l’Escola i al conjunt del claustre, per integrar el projecte pati com a projecte de treball durant el primer trimestre, per aprofitar l’oportunitat que el projecte ha brindat per treballar nous conceptes amb l’alumnat i adquirir nous coneixements a través d’experiència vivencial (han dissenyat, han conegut què implica un procés participatiu, han exercitat la presa de decisions en el marc del consens, etc.) .

Agraïm a l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar la iniciativa dels pressupostos participatius, que ens ha permès, a Escola i a AMPA, accedir als recursos necessaris per a la transformació, però al mateix temps, valorem la predisposició de participar a una comissió de pati, a tres bandes: Ajuntament, Escola i AMPA.

Mil gràcies a les famílies que han destinat les seves hores per anar construint el projecte, ja sigui des de les etapes inicials, com d’aquesta última d’obra.

Famílies voluntàries

No podem oblidar a totes les persones empadronades a Vilobí, Salitja i Sant Dalmai que vau votar en “clau de pati”. MOLTÍSSIMES GRÀCIES! Podeu estar segurs que tota la mainada dels 3 pobles, ja sigui durant el curs escolar, o durant època de casals, gaudirà d’aquest nou espai.

I per últim, una menció especial a Milanta, empresa que no només ha dissenyat el pati, sinó que ha sabut traslladar a la realitat el seu disseny, amb la seva essència i el seu bon saber fer. Ha estat un plaer poder compartir aquest camí junts, permetent impregnar-nos del vostre esperit.

Gràcies per aquesta meravella!

A TOTHOM… MIL GRÀCIES PER FER POSSIBLE EL CANVI

Ara ja només queda, GAUDIR DEL NOU PATI!

2 thoughts on “NOU CURS, NOU PATI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s