Treballem per un projecte comú!

L’AMPA Josep Madrenys és l’associació voluntària de les famílies de l’escola Josep Madrenys de Vilobí d’Onyar

A través de l’AMPA les famílies participem activament en la vida educativa de les nostres filles i dels nostres fills

Nelson Mandela va dir que l’arma més poderosa que podem utilitzar per canviar el món és l’educació. Amb aquesta premissa treballem i seguirem treballant…!

Com a agent educatiu actiu, és fonamental la intervenció de l’AMPA en les activitats educatives de l’escola. Per fer-ho possible és essencial la participació del màxim nombre de famílies en l’associació.

Entre d’altres, l’AMPA actua per afavorir la relació i coordinació entre les famílies i el personal docent; és la veu de les mares i dels pares davant de les administracions públiques; treballa per millorar la participació i el compromís tant de les famílies, dels propis alumnes així com de la societat en general; informa i orienta a les famílies sobre el funcionament del centre i d’altres aspectes relacionats com el servei de menjador escolar, les activitats extraescolars, l’adquisició de llibres, etc.; organitza esdeveniments festius; inverteix en material, … Els principis bàsics que regeixen la nostra actuació són els de COMUNICACIÓ REAL, PARTICIPACIÓ REAL i COL·LABORACIÓ REAL.

T’INVITEM A FORMAR PART D’AQUEST ESPAI DE TROBADA, ON, A PART DE TREBALLAR PER A MANTENIR UNA QUALITAT EDUCATIVA DELS NOSTRES INFANTS, TAMBÉ T’OFERIM UN ESPAI PER COMPARTIR ENTRE MARES I PARES, INQUIETUDS AIXÍ COM MOMENTS D’ALEGRIA.

QUI L’INTEGRA?

La Junta

Les Comissions

  • Comissió de Blog
  • Comissió de Festes
  • Comissió de Llibres
  • Comissió de Menjador
  • Comissió de Pati
  • Comissió de Piscina
  • Comissió de Seguretat en el Transport
  • Comissió de Xandalls

FER-SE SOCI

A l’AMPA de l’escola Josep Madrenys s’hi pot participar de diferents formes, ja sigui via participació en activitats puntuals, o bé, optant també per a fer-se soci pagant una quota anual única de 30€ per família.

Junt amb el pagament de la quota, la família que vulgui fer-se sòcia haurà d’omplir el següent formulari: AQUÍ

El pagament de la quota es pot efectuar en els següents moments:

  • En qualsevol altre moment durant el curs escolar, via pagament amb codi de barres. Codi de barres: AQUÍ
  • Durant l’obertura del període habilitat per a l’adquisició dels llibres i altre material escolar, via plataforma online de l’empresa que s’encarrega d’aquesta gestió.

Així mateix, invitem als socis a participar activament a través de les diferents comissions que conformen a l’AMPA.