Font: Pexels

L’Ajuntament de Vilobí d’Onyar posa a disposició de les famílies de l’alumnat matriculat a l’Escola Josep Madrenys el Servei d’Acollida de Matins i el Servei d’Acollida de Tardes (SAM SAT).

El SAM SAT es tracta d’un servei pensat per a les famílies de l’Escola i, especialment per aquelles que, per diferents motius, tenen la necessitat de portar o recollir les seves filles i/o els seus fills abans de l’inici o després d’acabar-se l’horari escolar. En el nostre cas, l’Ajuntament aposta per donar un valor afegit al servei, i posa al nostre abast un SAM SAT exclusivament vehiculat en llengua anglesa.

Casalet (tardes del 7 al 22 de juny)

Durant els dies de jornada intensiva a l’Escola, del 7 al 22 de juny, ambdós inclosos, s’ofereix a famílies l’opció del CASALET, per la franja horària de 3 a 5 de la tarda.

Per ampliar la informació així com per accedir al la documentació a omplir per a la inscripció, podeu consultar el Web de l’Ajuntament: AQUÍ

Full informatiu – gener 2021

Degut a les particularitats d’aquest curs, durant el gener 2021 des del servei SAM SAT ens han fet arribar un full informatiu amb el pla d’actuació (incorporant noves mesures degut a la situació de crisis sanitària causada per la Covid-19) així com un seguit d’informacions generals (inscripcions, forma de pagament, horari…)

Podeu consultar el full informatiu a AQUÍ.

Inscripció, horaris i preus

A continuació us facilitem el full d’inscripció i la declaració responsable que cal omplir per tramitar degudament la inscripció: