Font: Pexels

Menú del mes

Menús en format PDF: BÀSIC / ALTRES

Inscripció Curs 2020-2021

A continuació trobareu la el full inscripció al servei de menjador d’enguany.

Qualsevol família que vulgui fer-ne ús haurà d’omplir aquesta inscripció i enviar-la el més aviat possible per mail al correu del menjador (josepmadrenys@alimentart.com). Des d’AlimentArt demanen que en la mesura del possible es retorni la inscripció escanejada i per mail i així reduir al mínim el contacte presencial amb el personal del menjador. No obstant, qui tingui alguna dificultat (si necessiteu l’imprès, si voleu entregar en mà la inscripció…) trobareu a la coordinadora del menjador, la Lluïsa, el proper dilluns 7 de setembre de 9 a 13 h. en una taula al costat de la porta principal del recinte escolar, allà us atendrà pel que necessiteu.

La data màxima per retornar la inscripció és el 8 de setembre, tant si es fa per correu electrònic com si s’entrega de manera presencial a la Lluïsa (en el mateix horari de 9 a 13 h.). 

Empresa adjudicatària

El passat 23/12/19, el Departament d’Educació va adjudicar el contracte del servei de menjador escolar de la nostra escola a l’empresa: ALIMENT ART (Servei d’Àpats, SL).

Pàgina web: AQUÍ

A continuació us facilitem tant la fitxa d’inscripció que totes les famílies usuàries hauran de fer arribar degudament omplerta, així com la normativa que regula les diferents qüestions relacionades amb el menjador tals com inscripcions i quota, pagaments, rebuts retornats, absències, etc.:

Dades de contacte

  • Mail: josepmadrenys@alimentart.com
  • Telèfon: 673.384.589

Reunió informativa 15/01/20

El passat dia 15 de gener va tenir lloc la reunió informativa que es va oferir a les famílies, i a través de la que vam poder conèixer un xic millor a l’empresa AlimentArt.

A continuació, trobareu la presentació que va oferir l’empresa AlimentArt, així com el resum de la trobada, elaborat per l’AMPA, i pensat especialment per a les famílies que no vareu poder assistir:

  • Presentació: AQUÍ
  • Resum AMPA de la reunió: AQUÍ

Altra informació d’interès

  • CONTRACTACIÓ PÚBLICA- Perfil del contractant del Dept. d’Educació: AQUÍ
  • DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ- Ajuts individuals de menjador: AQUÍ
  • CONSELL COMARCAL DE LA SELVA- Beques de menjador i transport escolars del curs 2021/22: AQUÍ
  • ESCOLA JOSEP MADRENYS: AQUÍ