Bona nit famílies,

Ens tornem a trobar a la fase de votacions finals dels pressupostos participatius de Vilobí d’Onyar, i en aquesta ocasió, també tenim una proposta pensada per l’alumnat de la nostra escola:

Podem votar fins el dia 26 de febrer de 2023, sempre i quan estiguem empadronats i empadronades, i siguem majors de 16 anys.

Com votar?

Votació Online

  1. Accedir al web: https://participavilobidonyar.cat/vota
  2. Cal seleccionar 3 propostes (no permeten votar-ne ni una més, ni una menys). Per seleccionar només cal clicar dins el cercle dibuixat a cada proposta.
  3. Un cop seleccionades les 3 propostes, clicar la paraula “VOTA” que es troba a la part dreta de la pantalla, i que es ressalta en color taronja un cop han resultat seleccionades les 3 propostes.
  4. Introduir les dades que demanen: el DNI + Data de naixement.
  5. Clicar l’opció “VOTAR” que es troba a la part inferior del quadre de diàleg. Si tot és correcte, surt el missatge “Identificació realitzada correctament. El teu vot s’ha emès. Gràcies per participar”.

Votació via butlleta física

Per a votar presencialment, cal dipositar la butlleta a les urnes dipositades a: Ajuntament, Biblioteca, Espai Jove, Llar de jubilats, Escola Josep Madrenys, Farmàcia Puigvert, Estanc Montserrat Daunis, Can Marcel (Sant Dalmai), Can Teo (Salitja).

UN COP MÉS, US ANIMEM A VOTAR EN CLAU D’ESCOLA!

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s