Benvolgudes famílies, desitgem que vosaltres i la vostra mainada, hàgiu tingut un bon inici de curs.

Un cop més, volem aprofitar aquest espai per oferir-vos un seguit d’informació que creiem que pot ser del vostre interès:

CALENDARI ESCOLAR

REUNIONS D’INICI DE CURS

Aquestes són les reunions programades per aquest inici de curs. A diferència dels últims anys, recuperem la presencialitat de les trobades.

PÀGINA WEB DE L’ESCOLA

Recordar-vos que tenim al nostre abast, el web de l’escola, amb espais pensats especialment per oferir informació a les famílies.

A l’apartat de “DOCUMENTS PER LES FAMÍLIES“, hi podem consultar tant les competències bàsiques de cada cicle com els continguts principals a treballar. En aquest mateix apartat, podem consultar el projecte del centre així com accedir a les diferents autoritzacions que ens poden ser d’utilitat al llarg del curs (com podria ser, l‘autorització per administració de medicaments).

Per qui desitgi conèixer el conjunt de l’equip docent que estarà amb l’alumnat durant aquest curs, recordeu que podeu consultar el llistat de personal del centre.

I no oblideu de consultar puntualment l’apartat de cada Cicle (accedint amb el correu electrònic proporcionat a l’alumnat), on consten publicades periòdicament les fotografies mostrant el dia a dia a l’escola: Educació infantil, Cicle inicial, Cicle mitjà i Cicle superior.

pàgina web de l’ampa

I per últim, recordar-vos que a la nostra pàgina web trobareu recollida i actualitzada tota aquella informació sobre activitats i serveis que tenim al nostre abast:

  • Extraescolars: AQUÍ
  • Servei d’acollida: AQUÍ
  • Servei de menjador: AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s