Molt bona tarda famílies,

A continuació us traslladem informació sobre unes jornades organitzades per l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar. Desitgem que resulti del vostre interès!

Des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar, seguim treballant per oferir espais de trobada i reflexió per poder ampliar la mirada. En aquesta ocasió ho fem de la mà d’en Marc Poo, de la ‘”Asociación de apoyo al aprendizaje infanto-juvenil ADAI”.

L’objectiu és obrir un espai de confiança on l’alumnat de 6è de primària pugui obtenir informació i donar visibilitat als trastorns d’aprenentatge. L’objectiu és donar-los el lloc que es mereixen i procurar desestigmatitzar-los. Per aquest motiu, mitjançant l’experiència i superació personal de Marc Póo, a través de les xerrades es procurarà donar un nou punt de vista i ampliar la mirada tant de les famílies, dels equips docents com dels i les joves amb relació a aquest tema.

Es duran a terme dues sessions en horari lectiu amb l’alumnat d’Educació Primària (6è) del CEIP Josep Madrenys (una per classe) amb una durada de 2 hores cada sessió. Així com una xerrada dirigida a famílies i joves (a partir de tercer de l’ESO).

📍 Divendres 26 de novembre de 2021 de 17:30 a 19:30 hores.
📍 La ubicació de la xerrada està per determinar. Mantindrem informades a totes les persones interessades!

✏️Atesa la situació de pandèmia, si us plau, us agrairíem que confirméssiu l’assistència enviant un correu electrònic a joventut@vilobidonyar.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s