Bona nit famílies!

Esperem que el conjunt de l’alumnat hagi tingut un molt bon primer dia de curs!

Aprofitem aquest espai per oferir-vos un conjunt d’informacions rellevants per encarrilar aquest inici de curs:

CALENDARI ESCOLAR

EXTRAESCOLARS

Recordeu que a l’apartat “EXTRAESCOLARS” trobareu un recull de les diferents activitats i propostes que s’ofereix a la nostra mainada per poder gaudir d’activitats educatives, fora de l’horari lectiu, i en el nostre municipi.

LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

Us recordem que els llibres i/o material que s’hagin comprat a través de l’AMPA i Llibrestext s’ha lliurat avui a l’alumnat.

Els vostres fills/filles s’ho han endut a casa, per això, és molt important que ho reviseu amb l’albarà que trobareu dins de la bossa.
Si hi ha alguna incidència que no estigui indicada o teniu dubtes ens ho podeu fer saber escrivint un correu a llibresmadrenys@gmail.com

MENAJDOR

Teniu a la vostra disposició els menús del mes, a l’apartat “SERVEI DE MENJADOR“.

En el mateix, hi trobareu les dades de contacte amb ALIMENT ART per poder traslladar qualsevol dubte i/o comentari que tingueu en relació al servei de menjador.

Com cada any, a principi de curs, se’ns oferirà a les famílies la possibilitat de participar a una reunió informativa relacionada al servei de menjador. Enguany està prevista que sigui en format telemàtic i tindrà lloc el proper dia 16/09/2021 a les 17h.

Enllaç per accedir a la reunió: AQUÍ

PÀGINA WEB DE L’ESCOLA

Via pàgina web, l’escola ofereix a les famílies un seguit d’informació.

A dia d’avui, junt amb el pla d’organització del centre, també disposem del calendari de reunions dels grups classe (les quals, al igual que el curs passat, es realitzaran telemàticament via Google Meet):

Així mateix, disposem a l’apartat “DOCUMENTS PER LES FAMÍLIES“, d’un seguit de documentació variada, des d’autoritzacions vàries, els continguts dels cicles, o bé, els documents del centre, entre d’altres.

SAM SAT

Per a les famílies que necessitin fer ús del Servei d’acollida (tant de matins i/o tardes), trobareu el detall d’informació a “SERVEI D’ACOLLIDA“.

XANDALLS

I per últim, qui tingui interès en comprar el xandall de l’escola, pot consultar preus i el procés de compra a l’apartat “DOCUMENTS AMPA” (baixeu fins el subapartat “Xandalls”).

2 thoughts on “Informacions d’inici de curs

 1. Bones,
  Informar que quan accedim a “documents per a les famílies”, apareixen els diferents documents que es poden descarregar. Doncs a la part d’abaix quan es cliquen, s’obre la pantalla que diu “la pàgina no s’ha trobat” de la generalitat de Catalunya.
  Sobretot mireu de corregir-ho perquè són les autoritzacions.
  Gràcies pel treball i la disposició, feu bona feina.

  M'agrada

  1. Bones Fani, gràcies pel teu comentari. Comentar-te que un cop cliques a “documents per a les famílies”, es redirigeix la pàgina al web de l’Escola Josep Madrenys, de manera que l’enllaç no operatiu és error del web de la pròpia escola. En tot cas, els hi comentarem. Gràcies

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s