Bona tarda famílies, us traslladem la següent informació que ens ha fet arribar l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar, i que creiem que pot resultar del vostre interès:

Des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar estem fermament compromeses amb l’educació dels infants del nostre municipi. És per aquest motiu, que en coordinació amb l’equip de docents de l’Escola Josep Madrenys, s’ha proposat dur a terme el “Projecte de Retrobament: ioga i emocions” amb l’alumnat d’Educació Infantil (P4 i P5) i d’Educació Primària (1r a 5è) del centre.

Imatge cedida per l’Ajuntament amb l’autorització prèvia de l’Escola

És una proposta que pretén continuar el treball que s’està desenvolupant a l’Escola, des de l’inici de curs, per tal de vetllar per un bon acompanyament emocional i un aprenentatge en la gestió de les emocions del i les més joves.

En el transcurs de les sessions, que es duran a terme durant el primer semestre del curs escolar 2020-21, es realitzaran pràctiques de ioga, d’atenció plena, les pràctiques d’ATB (consciència a través del cos) i la musicoteràpia. Tècniques i recursos que ofereixen els elements necessaris per acompanyar-los a transitar el meravellós viatge de descoberta i autoconeixement del seu món interior. Permetent-los viure i experimentar més enllà dels cinc sentits, més enllà de l’allau d’estímuls que provenen del món exterior.
La persona que impartirà aquestes sessions es diu Marta Bell-lloch Corney del centre de ioga la màgia de ser de Campllong. Les sessions compten amb totes les mesures COVID-19.

A continuació, trobareu un recull d’imatges que ens ha proporcionat el mateix Ajuntament i on es mostren algunes de les sessions impartides fins al moment:

One thought on “Projecte de retrobament

  1. Trobo fantàstic aquest nou projecte. Tan de bo és consolidés en el temps i els nostr@s fill@s puguessin fer al menys una sessió setmanal de ioga, relaxació, connexió amb el cos i la ment.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s