Bon vespre famílies! Avui s’han iniciat els treballs d’obra que permetran fer realitat el projecte de pati; projecte conjunt entre aquesta AMPA i l’Escola Josep Madrenys i que, com molt bé sabeu, va ser la proposta guanyadora dels pressupostos participatius 2019 impulsats per l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar.

Avui s’ha iniciat la jornada amb el necessari replanteig, donant peu a continuació, als treballs de demolició de part del paviment existent.

Per aconseguir el nou pati dissenyat (que buscava una millora de l’actual incorporant vegetació, més ombres, relleus, diferents elements i creant espais de joc i d’experimentació), seran necessaris treballs d’enderroc, de moviment de terres, la creació de noves zones de joc, la incorporació de nous elements així com de vegetació de petit i gran format.

AMB EL NOU PATI, AQUEST PROPER SETEMBRE LA NOSTRA MAINADA DE BEN SEGUR QUE GAUDIRÀ D’UNA NOVA AULA EXTERIOR

Tal i com us hem comentat en els darrers dies, l’empresa adjudicatària, Milanta, veu amb bons ulls la participació de famílies en el muntatge dels elements del pati. Habitualment es viu com una “festa” però aquest any ens trobem amb la limitació degut a la crisi santiària.

Recordeu que permeten l’accés de 3 o 4 persones voluntàries, durant els dies 29 i 30 d’aquest mateix juny, durant la franja horària de 9 a 14h aproximadament (l’horari es definirà en funció de la disponibilitat de cada persona). En tot cas, als voluntaris o voluntàries us posarem en contacte amb Milanta directament.

Qui tingui ganes de poder participar com a voluntari/a, ens podeu contactar via l’apartat de CONTACTE d’aquesta web (indicant-nos la vostra disponibilitat, dia i franja horària que us aniria bé). US ANIMEM A PARTICIPAR-HI!

Es vetllarà en tot moment per la seguretat i salut de tots els intervinents a l’obra, i es prendran totes les mesures corresponents per a una bona protecció front el Covid-19.

AMB MOLTES GANES DE VEURE EL NOSTRE PATI RENATURALITZAT I PLE DE NOVES OPORTUNITATS DE JOC!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s