COMUNICAT DE L’ESCOLA

Benvolgudes famílies, 

Desitgem que totes i tots estigueu bé.

Algunes famílies teniu fills/es que el curs 2020-2021 han de començar  EI 3, per això us volem fer saber que hem publicat tota la informació de la preinscripció per al proper curs al web de l’escola.

Les famílies que teniu fills/es al centre cursant EI 4, EI 5, 1r, 2n, 3r, 4t i 5è no heu de fer cap tràmit per tal que el curs vinent continuïn a l’escola en el nivell següent.

Les famílies que heu de preinscriure el vostre fill/a per a fer 1r d’ESO el proper curs podeu entrar al web de l’IES de Santa Coloma de Farners i trobareu també tota la informació que necessiteu.

Tal com us dèiem, a la nostra pàgina web, clicant a sobre el títol PREINSCRIPCIÓ 2020-2021, trobareu tota una sèrie d’apartats amb tota la informació necessària per poder inscriure el vostre fill/a a EI 3.

També hi ha algunes infografies que fan la informació més visual i entenedora.

És molt important que aneu entrat al web de l’escola per a veure més informació que anirem publicant i que encara no està disponible perquè el Departament d’Educació no ens l’ha fet arribar. Per exemple, l’enllaç que ha de permetre accedir a la sol·licitud que caldrà omplir telemàticament.

Moltes gràcies per la vostra atenció i esperem retrobar-nos ben aviat.

Cordialment, 

Equip directiu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s