Bona nit Famílies,

A petició de l’Escola Josep Madrenys, us traslladem la informació que han elaborat per donar conèixer el centre a les noves famílies, especialment a les que vulguin preinscriure les seves filles i fills al segon cicle d’infantil (EI3-EI5), primària i secundària.

Degut a que no va ser possible dur a terme la jornada de portes obertes (prèvia preinscripcions pel nou curs), avui ens proporcionen l’accés a un vídeo i a la presentació que tenien preparada per a la jornada.

A l’entrada feta avui mateix, titulada “JORNADA PORTES OBERTES ESCOLA JOSEP MADRENYS“, hi trobarem una presentació amb informació del centre, però també el vídeo on s’expliquen els trets principals del Projecte Educatiu del Centre (PEC).

Tot això és el que hagués agradat a l’equip docent poder explicar el dia 19 de març a la jornada de portes obertes. L’escola sap perfectament que la lectura i visualització d’aquests recursos, no serà el mateix que la reunió presencial on les famílies poden compartir dubtes i preguntes en directe, no obstant, no volien deixar passar l’oportunitat d’oferir informació sobre les línies principals del nostre centre i del seu projecte.

Aquest any, i a raó de la crisi sanitària que ens toca viure, no ha estat possible fer el recorregut per les instal·lacions del centre, no obstant, a la presentació inclouen un seguit d’imatges dels diferents espais.

Si alguna família necessita més informació, que no dubti a enviar un correu electrònic al centre: b7004281@xtec.cat. I per últim, només queda recordar-vos que teniu a la vostra disposició la mateixa web del centre, que van actualitzant: AQUÍ.

ÀNIMS I FORÇA A TOTHOM!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s