Bona nit Famílies,

Segurament aquest missatge ja us ha arribat a través dels grups de classe, no obstant això, us fem recordatori, ja que des de l’Escola ens han fet saber que els preocupa i els hi sabria greu que alguna família es quedés sense rebre la informació enviada d’aquests darrers dies.

Ahir l’Escola va enviar un parell de correus electrònics a tots els pares i mares de cada grup classe en relació a les propostes educatives a fer a casa amb els vostres fills i filles.

Unes propostes pensades per les tutores i mestres especialistes de cada cicle. Per desgràcia, resulta que aquests correus no han arribat a totes les famílies, amb el sistema d’enviament que fa servir l’Escola no els permet saber a qui correspon el correu que els hi ve retornat.

Per això, per tal de solucionar el problema, si algunes de vosaltres no heu rebut cap informació poseu-vos en contacte amb el centre a través d’aquest correu b7004281@xtec.cat amb el vostre nom i correu electrònic, indicant de qui sou pare i mare i a quina classe va el vostre fill o filla.

Moltes gràcies per la vostra col•laboració i fins ben aviat!

LA JUNTA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s