Bon dia famílies. Com moltes de vosaltres ja deveu saber, estem dins el període de presentació de propostes en el sí dels pressupostos participats d’aquest any.

Enguany l’Escola Josep Madrenys ha presentat una proposta per dotar a les aules d’ordinadors portàtils per facilitar el treball per projectes; proposta que rep el recolzament de la nostra AMPA.

Com molt bé sabeu, a la nostra escola es treballa per PROJECTES. Aquesta metodologia significativa i activa, requereix utilitzar eines diverses; essent les eines digitals les imprescindibles per afavorir l’aprenentatge, la recerca i la investigació.

En l’aprenentatge basat en projectes, els alumnes tenen un paper actiu en el seu propi aprenentatge, i a partir de les seves hipòtesis fan recerca d’informació, envien correus electrònics a experts, realitzen exposicions, presentacions, productes finals, etc. Tot això requereix la utilització d’ordinadors, tauletes tàctils, projectors, lectors de documents…

Actualment, el centre ja disposa d’algunes eines digitals, però no s’ha volgut deixar l’oportunitat d’aquests nous pressupostos participats per presentar la proposta d’adquisició de 12 chromebooks més.

Per aquelles de vosaltres que tingueu altres propostes en ment, recordeu que la Fase I del procés, és a dir, aquest període de presentació de propostes, finalitza demà dia 15 de març.

Un cop més, aplaudim la iniciativa de l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar que permet a la ciutadania participar en la decisió de com invertir part del pressupost municipal!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s