Bon dia famílies!

Som notícia, i som notícia per un MOLT BON MOTIU!

El treball de la nostra Comissió de Seguretat en el Transport ha donat el seus fruits, i finalment, a partir d’aquest curs 2019/2020, l’alumnat de l’escola Josep Madrenys viatjarà en millors condicions de seguretat durant els viatges en autobús fruit d’excursions.

Com ja sabeu, gràcies a les famílies sòcies de l’AMPA i les seves aportacions econòmiques, s’ha pogut dotar a l’escola, d’elevadors amb cinta de guiatge suficients per equipar a dos autocars (no sortiran d’excursió més de dos autocars en un sol dia); autocars que disposaran de cinturons de seguretat amb tres punts d’ancoratge que haurà contractat prèviament l’escola.

Imatge dels elevadors adquirits per l’AMPA

Així mateix, les famílies degudament organitzades pel dia de cada excursió, seran les encarregades de col·locar els elevadors al bus i d’ajudar a la mainada a quedar degudament asseguts i subjectats per a la sortida.

La primera sortida va tenir lloc el passat 5 de novembre; fet que ha tingut força ressò ja que hem esdevingut la primera escola pública de tot l’Estat en disposar d’elevadors pels busos.

A continuació trobareu un recull de notícies relacionades amb el tema:

One thought on “La nostra AMPA és notícia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s