Benvolgudes famílies, avui ens tornem a dirigir a vosaltres i, en aquesta ocasió, per parlar-vos del Projecte Pati impulsat per aquesta AMPA junt amb l’Escola.

Imatge obtinguda de la web dels Pressupostos participats: AQUÍ

Com molts de vosaltres ja sabeu, el passat dia 17 d’octubre, es van publicar els resultats de la votació final dels pressupostos participats d’enguany, essent el PROJECTE PATI, la PROPOSTA GUANYADORA!

És un enorme plaer poder constatar que el Projecte pati deixarà de ser una proposta per esdevenir una realitat.

No es vol deixar d’aprofitar aquesta entrada per fer arribar el nostre agraïment a totes les persones que heu apostat per aquest projecte, ja sigui destinant el vostre vot o bé ajudant a donar-lo a conèixer.

Així mateix, s’agraeix a l’Ajuntament que impulsi pressupostos participats, els quals, faciliten que projectes sorgits de base social puguin accedir a una font de finançament. I per últim, agrair especialment a l’escola per apostar per l’alumnat i assumir el projecte pati com a projecte d’escola basat en la implicació activa de la nostra mainada.

Com ja sabeu, els nostres infants han participat activament en el disseny del pati que volen. La premissa del Projecte sempre ha estat que el disseny havia de sorgir del treball tant del propi alumnat com de l’equip de docents de l’escola; treball que ha anat orientat a aconseguir un pati més natural, més inclusiu i més educatiu.

Durant aquests últims dies, el resultat del seu treball s’ha traslladat a l’equip d’arquitectes que s’encarreguen de la redacció del projecte tècnic; projecte en el que l’empresa adjudicatària dels treballs es basarà per a realitzar el pati.

I ara… QUÈ?

L’arquitecte que lidera el disseny del nostre pati ens oferirà una presentació del projecte tècnic (projecte bàsic); presentació oberta al públic en general, i especialment destinada als grans protagonistes, L’ALUMNAT DE L’ESCOLA JOSEP MADRENYS!

Invitem a les famílies perquè, acompanyats dels vostres infants, assistiu a la tant esperada presentació del Projecte dissenyat, prevista per aquest proper dimarts!

3 thoughts on “Projecte pati, PROPOSTA GUANYADORA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s