Font: Pexels

Benvolgudes famílies de l’Escola Josep Madrenys, les vacances es van acabant i això implica que nosaltres, com a AMPA, reprenem l’activitat i comencem a treballar pel nou curs escolar.

Recordeu que via aquesta web no només us facilitem tota aquella informació relacionada amb l’AMPA i als tràmits i gestions que assumeix l’AMPA; sinó que també trobareu aquella informació que considerem que pot resultar-vos d’interès, tal com, el servei de menjador i d’acollida disponibles, els casals de lleure educatiu així com el ventall d’extraescolars que tenim al nostre abast.

Via blog, us anirem traslladant recordatoris de dates i terminis assenyalats, així com també articles d’interès o l’estat d’evolució de projectes que liderem (com podria ser el Projecte pati o bé, els avanços en matèria de seguretat en el transport de menors).

Us animem a fer-vos seguidors del blog! COM? A continuació us mostrem els senzills passos a seguir…

Comencem recordant-vos les dates clau més properes:

  • 4 de setembre: recollida de les comandes de llibres de text i material, així com l’entrega de xandalls (prèvia comanda i el seu corresponent pagament). On? Espai dels Passos Perduts (darrera del Teatre de Can Sagrera). Quan? De 8-12h i 16-19h.
  • 12 de setembre: inici del nou curs escolar.

Només queda desitjar-vos a escola, famílies i especialment a l’alumnat, un MOLT BON CURS!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s