Benvolgudes famílies de l’Escola Josep Madrenys, se’ns acosta el 26 de maig, dia d’eleccions municipals.

No només ens ho recorden els cartells emplaçats als tres pobles del municipi, sinó que també els actes organitzats així com els programes electorals que rep cada llar.

Les famílies no ens podem mantenir al marge. El vot és necessari, i és especialment necessari des d’una perspectiva de futur, per nosaltres i pels nostres infants.

Font: Pexels

Tenim clar que democràcia és votar, però no es tracta només del fet de votar, sinó de votar amb causa de coneixement i criteri.

Informem-nos! Tenim valentes i valents que encapçalen llistes que estan predisposats a explicar el seu programa i a defensar les seves propostes. Us invitem a mostrar-vos actius, a participar a actes, a exigir informació. Només així s’anirà configurant el municipi que les famílies volem pels nostres.

Què ens proposen les diferents candidatures en l’àmbit de l’educació?

A continuació us oferim les propostes en educació que consten als programes electorals de les quatre candidatures que es presenten al municipi. Per plasmar la informació s’ha seguit el criteri alfabètic basat en el nom de la formació política que es presenta:

ERC (ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA)

GMI (GRUP MUNICIPAL INDEPENDENT DE VILOBÍ D’ONYAR)

JUNTS PER VILOBÍ, SALITJA I SANT DALMAI (JxCAT- JUNTS)

LLIURES / LIBRES

I per últim, es vol aprofitar l’avinentesa per fer una petició expressa a les diferents formacions polítiques per tal que es replantegin la negativa a participar en el debat electoral. ANC i Diari de Vilobí van proposar un debat electoral pel dia 24 de maig entre els candidats a l’alcaldia; debat que segons sembla s’ha cancel·lat.

invitem als primers de llista de les quatre formacions que es presenten al nostre municipi a impulsar el debat i permetre que les famílies puguem accedir a vosaltres i puguem, entre d’altres, conèixer els arguments que cada un esgrimiu per defensar les vostres propostes, i especialment, les de l’àmbit educatiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s