EMOCIÓ! Això és el que l’Escola Josep Madrenys ens va oferir durant la Gala Madrenys del passat 12 d’abril.

Les estrelles d’una projecció d’EI 4

No volem desaprofitar l’oportunitat que ofereix aquest blog per fer arribar el nostre més gran agraïment a tots els professionals de l’escola de Vilobí.

Ens fa especialment feliços poder participar en jornades com les que oferiu, en les quals, no només se’ns permet accedir a les instal·lacions acompanyats dels millors guies del món, sinó que ens faciliteu que siguem còmplices de la il·lusió, l’esforç, la motivació així com del nerviosisme que viuen les nostres filles i els nostres fills davant la cloenda del projecte interdisciplinari sobre el que tant han treballat.

Valorem positivament la predisposició del personal docent per tirar endavant projectes que sobrepassen les hores lectives, que requereixen un esforç extra, un esforç personal i professional; un esforç que heu assumit pensant únicament en l’alumnat i en les seves famílies.

És un plaer poder ser testimonis de com heu aconseguit que els nostres infants s’emocionin i s’impliquin en el seu propi aprenentatge. Hem vist com han après, gaudint durant el procés, i de retruc, ens han transmès aquesta emoció i il·lusió a nosaltres.

Gràcies a l’equip directiu per apostar per obrir les portes del centre a les famílies

GRÀCIES AL CLAUSTRE DE PROFESSORAT PER LA DEDICACIÓ, IMPLICACIÓ I ESFORÇ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s